Bejelentkezés

fp-icons2fp-icons2-fb

MENÜPONTOK

ad1

Adatvédelemi tájékoztató

Információk:

A creditpartner.hu honlapon található adatok és információk csak figyelem felkeltési, tájékoztatási célt szolgálnak; így nem eredményezik a creditpartner.hu oldal tulajdonosának, üzemeltetőjének vagy szerződött partnereinek ajánlati kötöttségét illetve kötelezettséget szerződéses jogviszony létesítésére.

A Credit & Partners Kft. mindent elkövet a legfrissebb adatok szerepeltetéséért, valamint a törlesztőtáblák helyességéért, de előfordulhat, hogy adott bankok hitelszámítási képletei különböznek az eddig használt "annuitás faktor" használatával számoló képletektől, ami eltérést eredményezhet a törlesztő részlet összegében. A honlapon feltűntetett törlesztő részletek partnereink egy adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitelének kiválasztásával kerültek kiszámolásra, feltűntetésre. Az értékek ennek következtében nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, mert nem minden hiteligénylő számára jelent megoldást, ill. nem minden hiteligénylő számára elérhető az adott hiteltermék. Kérjük, amennyiben e feltételekkel nem ért egyet, ne látogassa weboldalainkat.


Felelősség:

A közölt adatok és információk esetleges pontatlanságai, hibái, módosulásai, változásai miatt a Credit & Partners Kft. felelősséget nem vállal.

A Credit & Partners Kft. nem tartozik felelősséggel azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban annak működési zavaraiból, az azok által közölt adatok és információk illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, az adatok és információk továbbítási késedelméből, vonal vagy rendszerhibából, vagy számítógépes vírus által okozottan történnek.


Személyes adatok és a banktitok védelme:

Amennyiben Ön a www.creditpartner.hu honlapon keresztül, vagy az azon feltüntetett e-mail címet használva személyes adatokat (pl.: név, cím, telefonszám, e-mail cím, stb.) ad meg, ezzel hozzájárul, hogy az Ön által megadott adatokat a Credit & Partners Kft. kezelje és feldolgozza.

Az adatgyűjtésben letárolt személyes információkat Credit & Partners Kft. csak szigorúan saját használatra gyűjti. Az egyéb adatokat különböző látogatottsági statisztikák készítésére felhasználhatja. A weboldal automatikusan fogad információkat felhasználókról (IP címek, cookie-k stb), melyeket statisztikai célokra felhasználhat.

Az adatszolgáltatás önkéntes, Ön bármikor kérheti adatai helyesbítését, illetve törlését!

A Credit & Partners Kft. az Ön által megadott adatok közül az Ön személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást a jogszabályok által előírt titokként kezel.


Szerződött partnerek:

Amennyiben szerződött partnereinket bízzuk meg esetleges kiegészítő szolgáltatások nyújtásával,( befektetés, biztosítás, pályázat, stb.) úgy azon partnereinktől is megköveteljük titoktartási előírásaink betartását és azok teljesítésének ellenőrzését.
 

Javaslatok, ötletek:

A weblapon feltűntetett probléma megoldási javaslatok, konstrukciók, minden esetben Credit & Partners Kft. saját véleményét tükrözik, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek.

A Credit & Partners Kft. a feltűntetett konstrukciók alapján, az Ügyfelek által véghezvitt ügyletekkel kapcsolatban minden felelősséget kizár.

A honlapon keresztül a Credit & Partners Kft. részére eljuttatott bármely információ, ötlet vagy koncepció a Credit & Partners Kft. tulajdonába megy át és azokat a Credit & Partners Kft. szabadon felhasználhatja.

 

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Bizonytalan...

ingatlana forgalmi értékében?
Kérje munkatársunk segítségét!

Kattinson ide!

Szavazás

Segítsen tovább tökéletesíteni weblapunk, cserébe ajándékkal jutalmazzuk!

Szavazok!

Hírlevél

E - Valutaváltó

Mit váltunk:
Mennyit:
Mire váltunk:
Eredmény:

Teszt

Teszt