Bejelentkezés

fp-icons2fp-icons2-fb

MENÜPONTOK

ad1

C&P Admin

C&P Admin

2018. október 01., hétfő 14:46

JTM változás!

Az MNB Bankrendszer szintű elvárása a felelős és tisztességes szolgáltatói hozzáállás mellett a tudatos fogyasztói magatartás elősegítése érdekében a banki jelzáloghitel portfólióban a fix kamatozású hitelek arányának növelése.

2018. október 26., péntek 10:22

Kibővítik a CSOK-ot!

Várhatóan a háromgyerekeseknek 15 millióra bővül a kedvezményes kölcsönlehetőség ( fix 3%-os) összege, az eddigi tízmilliós kamattámogaott kölcsönt pedig a kétgyerekesek is igénybe vehetik majd. Nem valószínű, hogy január 1. előtt ez megvalósul, de a törvényi hatályba léptetést még idénre szeretnék.

2018. október 16., kedd 10:17

Bye bye LTP....

Megjelent a Magyar Közlönyben az a kedden elfogadott törvénymódosítás, amelynek értelmében kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását A jogszabály szerdán lép hatályba.
A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket. Az állami támogatás ( 30%, max. 72.000,-Ft /év) a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében NEM jár majd.

2018. április 11., szerda 12:46

Turbózza fel vállalkozását!

Probléma megoldva!

Itt az egyedülálló lehetőség mikro-és kisvállalkozások számára hogy ötletüket megvalósítsák és azoknak, akik gyors pénzügyi megoldást keresnek! Most szabadon felhasználható új pénzhez juthat vállalkozása, tárgyi fedezet nélkül és gyors átfutási idő mellett ! Ne késlekedjen!

2017. december 15., péntek 14:20

Még elérhető a Kisfaludy turisztikai program..

Még elérhető a Kisfaludy Turizmus-fejlesztési Hitelprogram! Kiváló lehetőség olyan vállalkozások számára, akik a turizmusban tevékenykednek és szeretnék fejleszteni szolgáltatásukat, új kapacitást akarnak létrehozni, vagy meglévőt bővíteni, vagy új attrakciók létrehozásán törik a fejüket. A hitel típusa éven túli lejáratú, beruházási-, és a beruházáshoz közvetlenül kapcsolódó tartós forgóeszköz hitel vagy kölcsön.

2017. szeptember 18., hétfő 13:50

CSOK változások! FONTOS!

Az új lakások építéséhez, vásárlásához kapcsolódó lakáscélú támogatásról szóló 16/2016. Kormányrendelet, valamint a használt lakás vásárlásához, bővítéséhez igényelhető családi otthonteremtési kedvezményről szóló 17/2016. Kormányrendelet végrehajtásával kapcsolatban a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az egyes fogalmakat értelmező állásfoglalást adott ki. Az alábbi cikkben az ezekhez kapcsolódó eljárásrendet, valamint egyéb kapcsolódó állásfoglalásokat ismertetjük.

2017. augusztus 11., péntek 07:54

Agrár Széchenyi keret DUPLÁZVA!

Az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció keretében mostantól az igényelhető maximális hitelösszeg a jelenlegi 50 millió forintról a duplájára, 100 millió forintra emelkedik. A kedvező módosítás főként az általános csekély összegű támogatási kerettel rendelkező vállalkozások, például az élelmiszeripari vállalkozások, TÉSZ-ek és termelői csoportok finanszírozási lehetőségeinek bővítésében jelent érdemi előrelépést.

2017. június 15., csütörtök 13:10

CSOK, OTK változások összefoglaló!!

A 16/2016. (II.10) és a 17/2016. (II.10) számú, azaz az új és a használt lakásokhoz igényelhető lakáscélú támogatásokat szabályozó kormányrendeletek, illetve az Otthonteremtési Kamattámogatott hiteleket (OTK) szabályozó 341/2011. (XII. 29.) kormányrendelethez kapcsolódóan kapott értelmező és iránymutató jogalkotói, hatósági állásfoglalások miatti az alábbi változások kerültek átvezetésre.

2017. április 19., szerda 14:46

Lakáspiaci kitekintő

2016. III. negyedévében 3,2 százalékos lakásár-emelkedés volt tapasztalható Magyarországon, ami ugyan elmaradt az első három hónapban tapasztalt, rekordnak számító több mint 8 százalékos drágulástól, ugyanakkor jelentősen meghaladta a második negyedévet jellemző 1,3 százalékos növekedést. Így 2016-ban 15,8 százalékkal voltak magasabbak az árak a 2015-ben jellemzőnél.

2017. január 1-től kezdődően az egyszerű bejelentéshez kötött építési tevékenységet végző tervezők és fővállalkozó kivitelezők felelősségbiztosítást kötelesek kötni a tevékenységi körükben okozott személyi sérüléses és dologi károk fedezetére. E felelősségbiztosítás megkötése és meglétének igazolása nélkül a tevékenységüket nem kezdhetik meg, és nem folytathatják. A jogszabályi változások kizárólag az ún. egyszerű bejelentéshez kötött építési tevékenységre vonatkoznak!

1. oldal / 10

Bizonytalan...

ingatlana forgalmi értékében?
Kérje munkatársunk segítségét!

Kattinson ide!

Szavazás

Segítsen tovább tökéletesíteni weblapunk, cserébe ajándékkal jutalmazzuk!

Szavazok!

Hírlevél

E - Valutaváltó

Mit váltunk:
Mennyit:
Mire váltunk:
Eredmény:

Teszt

Teszt