Bejelentkezés

fp-icons2fp-icons2-fb

MENÜPONTOK

ad1

Dinamikus befektetés magánszemélyeknek!

Új, alternatív befektetés tőkevédelemmel, minimális kockázattal

A program nem tartalmaz kötvényt, magas kockázatot hordozó értékpapírokat, részvényt, forex kereskedést, nincs köze a tőzsdékhez, vagy egy vállalat pillanatnyi piaci megítéléséhez. A Program nem pénzügyi termék, hanem alternatív befektetés. Fizikailag is létező áruk nemzetközi forgalmában (export-import) vesz részt elsősorban úgy, hogy olcsón megveszi a terméket és haszonnal eladja, másrészt az eladó és a vevő között, mint "bizalmi kéz", a szükséges tőkét az adásvételi ügyletek biztosítékaként egy letéti számlán helyezi el. A letétbe helyezett összeg fedezete az áru. Az ügylet csak akkor jön létre, ha annak minden feltétele teljesült. Az ügylet nyeresége a vételi és az eladási ár közötti különbözet, illetve a „ bizalmi kézként" való szerepvállalásért megállapodott díj. Ha az adásvétel a háttértőkének köszönhetően (banki hitel és egyéb hosszadalmas eljárások kiiktatásával) rövid idő alatt létrejön, az előnyös mindhárom résztvevő számára. Egyrészt növeli a tőke forgási sebességét, másrészt teljes biztonságot ad az eladónak arra, hogy az áruját megvásárolják, a vevőnek arra, hogy a keresett terméket a megfelelő minőségben és mennyiségben meg, illetve a Program Managernek arra, hogy az ügyleten megfelelő profit keletkezzen.

A fenti biztosítékok miatt a programba való befektetés az ún. LOW RISK, azaz alacsony kockázatú ügyleti kategóriába sorolható.

 • Minimum letét: € 3,000
 • Befektetés devizaneme: EURO
 • Minimum kereskedési periódus: 12 hónap
 • A - betéti kamatok többszörösét elérő (!)-  hozam időszakonként, minden naptári negyedévben vagy félévben az esedékesség szerint kerül kifizetésre az Ön által megadott és saját nevén lévő bankszámlára. Minden hónap 10‐15. között megküldi e‐mailben az előző hónap elszámolását, amely tartalmazza az összes havi pénzmozgást, új betétet, jóváírt profitot.


  Emellett, a tőkepiac minden terméke elérhető különböző időtáv és különböző kockázatvállalás mellett. Piaci elemzéseink és szakembereink segítenek meghozni az Önnek legmegfelelőbb befektetési döntést. Olaj, arany, devizák, magyar és külföldi részvények kereskedése akár 24 órán keresztül a hét minden napján!

  Vegye igénybe befektetési tanácsadási szolgáltatásunkat és érjen el kiemelkedő hozamot a világ bármely tőkepiacán!

  Amennyiben valamilyen befektetési forma érdekli, kérjük töltse ki az alábbi ajánlatkérő lapot és munkatársunk 24 óránbelül felveszi Önnel a kapcsolatot!

   

  Kapcsolatfelvétel

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Bizonytalan...

ingatlana forgalmi értékében?
Kérje munkatársunk segítségét!

Kattinson ide!

Szavazás

Segítsen tovább tökéletesíteni weblapunk, cserébe ajándékkal jutalmazzuk!

Szavazok!

Hírlevél

E - Valutaváltó

Mit váltunk:
Mennyit:
Mire váltunk:
Eredmény:

Teszt

Teszt