Drontal Plus tabetta 35kg felett 2x leírása, használati útmutató

Drontal fereghajto

a legjobb tabletták a férgek számára táblázat férgek

Kosárba Drontal Plus féreghajtó tabletta kutya Hatóanyag ok : Febantel: mg, Pireantelembonát: mg, Praziquantel: 50 mg Célállat fajok: Kutya Javallat ok : Széles hatásspektrumú endoparazitikum kutyák fertőzöttségének gyógykezelésére az alábbi fonál- és galandférgek ellen: Toxocara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trichuris vulpis, Echinococcus granulosus, Echinococcus multilocularis, Dipylidium caninum, Taenia spp.

Alkalmazás módja: Orális alkalmazás Felhasználási javaslat: ¼ tabletta 2.

féreg kezelés nyár után mikor kell inni tablettákat férgek számára

Koplaltatás vagy a táplálási szokások rnegváltoztatása nélkül adható. A tablettát célszerű étkezés előtt beadni. A tablettát ízesítése miatt a kutyák; szívesen fogyasztják.

miert hivjak csaszarmetszesnek dal féreg parazita

A készítményt egyszer kell alkalmazni. Az újrafertőződés veszélye miatt a kezelést érdemes szabályos időközönként, legalább negyedévente megismételni. Ellenjavallatok: A korai vemhesség alatti vizsgálatok elvégzéséig drontal fereghajto Drontal Plus A.

Bejegyezve Egy felnõtt kutyát vagy macskát általában évente négyszer kell féregteleníteni.

Mellékhatások: Nem ismeretes. Ha egyéb nem kívánatos hatást észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost.

készítmények mindenféle parazitához

Különleges tárolási előírások: Az állatgyógyászati készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni! Ez a gyógyszerkészítmény különleges tárolási körülményeket nem igényel.

Kapcsolódó termékek

Lejárati idő: drontal fereghajto év. Csak a buborékcsomagoláson és a dobozon feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni. Fel nem használt készítmény vagy hulladékának kezelésre, megsemmisítésére vonatkozó utasítások: A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint az állatgyógyászati készítményből származó hulladék anyagokat a helyi hatósági követelményeknek megfelelően kel megsemmisíteni.

Hasonló termékek.