Bejelentkezés

fp-icons2fp-icons2-fb

MENÜPONTOK

ad1

Törlesztési Biztosítás

Sajnálatos módon, de továbbra is romlik a lakossági hitelek visszafizetési aránya, egyre többen kényszerülnek a törlesztések átmeneti felfüggesztésére. Nem csodaszer, de a váratlan jövedelem kiesés, az átmeneti munkanélkülivé válás, baleset vagy egészségügyi probléma esetén segíthet a törlesztési biztosítás.

Aki előzetesen kalkulál az esetleges törlesztési nehézségekkel, annak érdemes megismerni a biztosítók termékeit. A bankok maguk szokták a hitelnyújtási folyamat közben felajánlani a törlesztési biztosítás lehetőségét. Ezek különbözőek, meg kell ismerni a konkrét termék paramétereit, de alapvetően két-három közös elem biztosan van ezekben a biztosításokban. Ha a biztosított munkanélkülivé vagy keresőképtelenné válik, akkor néhány hónapig a biztosító vállalja a hitel törlesztését. Ez azonban nem lehet végleges megoldás, általában csak 6-12 hónapig fizet a biztosító.

Jelzáloghitelekhez kapcsolódóan, biztosító által nyújtott hitelfedezeti biztosítás, mely bizonyos váratlan élethelyzetek esetén megfizeti az ügyfél helyett a Bank részére a havi törlesztéseket vagy a teljes fennálló tartozást. A szolgáltatás díja a felvett hitelösszeg bizonyos százaléka, melyet a Bank igény esetén meghitelez (emelkedik a hitelösszeg).

Milyen kockázatokat fedez a biztosítás?

  • Keresőképtelenség (betegállomány)
  • Munkanélküliség
  • Haláleset
  • Teljes, vagy végleges rokkantság

Amennyiben további kérdései lennének a hitelfedezeti biztosítással kapcsolatban, akkor kérjük, keresse Munkatársainkat, akik személyesen, telefonon és e-mailben egyaránt elérhetők. 

Ajánlatot kérek!

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Bizonytalan...

ingatlana forgalmi értékében?
Kérje munkatársunk segítségét!

Kattinson ide!

Szavazás

Segítsen tovább tökéletesíteni weblapunk, cserébe ajándékkal jutalmazzuk!

Szavazok!

Hírlevél

E - Valutaváltó

Mit váltunk:
Mennyit:
Mire váltunk:
Eredmény:

Teszt

Teszt