Milyen tünetei vannak a giardiázisnak?

Giardiasis karantén, A cérnagiliszta fertőzés tünetei és kezelése

Tartalom

  giardiasis karantén

  giardiasis karantén Akik ismernek tudják,még sosem írtam ki pénzgyűjtő posztot,de most sajnos megtöröm ezt a hagyományt : Igaz,ez esetben sem közvetlenül én gyűjtök,csak közreműködök benne,mert a nálam ivartalanítás után lábadozó Kóborgyáras macsinak sajnos a költségei meghaladják a civil képességeinket : Fosóka -már bocsi,de nekem örökre ez lesz a neve : - ,a kb 6 hónapos kismacsi a giardiasis karantén bölcsiből sajnos a leggondosabb kezelések ellenére sem javult jelentősen,ezért Az eltelt 2,5 hétben speciális gyógytápokat ehetett csak,amiben sajnos 2 héten keresztül a giardiasis karantén együtt osztozott,mivel mindketten egy szobában lettek karanténozva,tehát nem ő ennyire haspók,bár napi kb 10 dkg-ot is giardiasis karantén most egyedül a speciális ropikból.

  A speciális fertőtlenítőszerből azért kellett ennyi,mert 1 hete átvittem a saját hálómba szintén karanténba,hogy ne legyen tökegyedül az idiszobában. Így nem csak az idiszobát és az abban található összes dolgot kellett lekezelnem,hanem a saját hálómban lévő össze dolgot is,és ezt az elkövetkezendő 2 hétben minden nap meg kell tennem a saját hálómban,mert eddig fog még a kezelése tartani.

  Az első kör Quanifent és a 2.

  giardiasis karantén

  RCGI-t adományba kapta fosóka a Kola családtól,egyelőre ennyi segítséget kaptunk az ellátásához. Utaláshoz a név Ildikó SzabóSzámlaszám: Megjegyzésbe kérlek írd bele : Fosókának :D ,vagy szigethalmi bölcsisnek

  giardiasis karantén