A juhok albendazolos kezelésének vizsgálata - PDF Ingyenes letöltés Helminthológiai boncolás

Helminthológiai kutatás, Orvosi helminthológia ppt.

helminthológiai kutatás

A kutatási feladat a hároméves kutatási terv része. Ennek megfelelően a Kísérleti Állattani Osztály összehasonlító neuro- biológiai kutatásokat végzett gerinctelen állatokon.

az emberi test parazitáinak gyógyszereinek széles skálája

A Lamellibranchiaták és Gastropódák vizsgálatánál a komplexitás helminthológiai kutatás megfelelően fiziológiai, morfológiai és biokémiai módszereket alkalmaztak. A Hidrobiológiái Osztály tudományos munkáját plankton és bentosz- helminthológiai kutatás, valamint egyes vízi szervezetek táplálkozás-biológiai és anyagcsere vizsgálata képezte.

széles szalag életciklus férgek szoptatáshoz

E kutatások több Intézettel kollaborációban folytak. A két osztályon dolgozó kutatók tudományos munkáinak egy része az Annál.

helminthológiai kutatás

Tihany Tihany, 35, A tudományos eredmények széleskörű publicitást kaptak még az Intézet Az Intézet személyi állománya 54 fő, ami a következőképpen oszlott meg: kutató: 19, kutatási segéderő: 20, adminisztratív: 6, egyéb: 9. Az Intézet kutatói.

Madarat tolláról, embert kutyájáról ismerszik meg - Dr. Ásványi Tamás állatorvos

Pécsi Tibor tudományos munkatárs Kiss István biológia-kémia szakos tanár Oláh János tudományos segédmunkatárs 6 hónapot dolgozott Buda­pesten a Talajtani és Agrokémiai Kutatóintézetben.