Navigációs menü

Helmintofóbia tünetei, {!LANG-d0ea60275b8cbda6b1f45683d4a37769!}

Saját megfejtés ajánlása Ha szeretnéd, hogy egy általad ismert megfejtés, amit az oldal még nem tartalmaz, bekerüljön az adatbázisba, írd be a megfejtést és a meghatározást az alábbi mezőkbe, és nyomd meg a "Beküldés" gombot!

giardia sintomas portugues bolhából származó paraziták

Az adatok egy szerkesztői elbírálás után bekerülhetnek az adatbázisba, és megjelenhetnek az oldalon. Ha rendszeresen szeretnél megfejtéseket beküldeni, érdemes regisztrálnod magad az oldal tetején lévő "Regisztráció" linkkel, mert a bejelentkezett felhasználóknak nem kell visszaigazoló kódot beírniuk a megfejtés beküldéséhez!

Megfejtés:   a rejtvény megfejtendő rubrikái Meghatározás:   az adott megfejtés definíciója Írd be a képen látható ellenőrző kódot az alábbi mezőbe: A megfejtés beküldése előtt kérlek ellenőrizd, hogy a megfejtés nem szerepel-e már helmintofóbia tünetei oldalon valamilyen formában, mert ebben az esetben nem kerül még helmintofóbia tünetei felvitelre!

Az Ön neve: Alison Bradford életkor: 24 éves szerepe: normális Utolsó látogatás: Nem túl lusta egy hatalmas lista.

Rejtvények teljes poénja elvi okokból nem kerül be az adatbázisba! Lehetőség szerint kérlek kerüld a helmintofóbia tünetei megfejtések beküldését, mint pl.

a körömférgek legjobb gyógymódja

Ezeket egyszerű odafigyeléssel mindenki meg tudja oldani, és mivel több millió verziójuk létezhet, ezért ezek sem kerülnek be az adatbázisba! Az ilyen típusú rejtvényekben képeket tartalmazó ábrák játszák a főszerepet, melyek apró részletekben eltérnek egymástól. A megfejtőnek ezeket a különbségeket kell megkeresnie és megjelölnie.

Arcok kezelése az arcon

Az ilyen típusú rejtvényeknek létezik többféle változata is, amikben eltérő számú különbséget kell megtalálni, de akadnak olyanok is, melyek nem csak két ábrával dolgoznak. Egy ilyen esetben például a fő ábra tükörképeire láthatunk variációkat, melyek közül a fő ábra helyes tükörképét kell kiválasztani az egyes ábrákon elhelyezett apró különbségek alapján.

A HIV ezért terjed egyre gyorsabban - HáziPatika