Gyilkos tévhitek a kemoterápiáról - HáziPatika

Kemoterápiás méregtelenítés

Egészség Kemoterápia, mammográfia, gyógyíthatatlan betegség? Az is lehet, hogy minden, amit eddig tudtál a rákgyógyításról, hazugság.

Tévhit: "A kemoterápia egyenlő a halállal."

Amikor ennyi éve kutatnak valaminek a gyógymódja után, és még mindig igen szegényes a túlélési arány, az mindenképpen felvet néhány kérdést. Például azt, hogy miért költenek évente többszáz milliárd forintot világszinten egy olyan betegség kutatására, aminek az orvostudomány a hivatalos álláspont szerint nem ismeri a valódi okát.

És vajon hogy lehet, hogy ennyi pénz, ennyi kutatómunka után sincs valódi, megnyugtató eredmény? Ezzel párhuzamosan lassan a hétköznapi ember számára is nyilvánvaló tény, hogy a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, és az ennek következtében legyengült immunrendszerünk felelős azért, hogy nem tudja kordában tartani a milyen gyógyszer a paraziták számára sejtosztódási folyamatokat.

Logikus lenne, hogy ezeket a kemoterápiás méregtelenítés célozza meg az orvoslás, de nem. Az történik, hogy aki azt meri állítani, gyógyszerek nélkül ki tud gyógyítani valakit a rákból, az sarlatán, kemoterápiás méregtelenítés legalább is hazudik. kemoterápiás méregtelenítés

kemoterápiás méregtelenítés

Mihez ragaszkodnak a magyarok? Mert tudják, hogy egyáltalán nem hatékony, és hogy nagyon mérgező.

mi a férgek egy gyermekben

És amikor a kemoterápiával kezelt betegek túlélési esélyeit a nem kezeltekkel mérték össze, a mégsem ez történik emberek jóval magasabb arányban gyógyultak meg, vagy tovább éltek, mint a kezeltek. A kemoterápia teljesen tönkreteszi az immunrendszert, aminek éppen erősítésre, segítségre lenne szüksége, hogy legyőzze a betegséget.

Aki a kemoterápiás méregtelenítés után képes meggyógyulni, az nem amiatt, hanem annak ellenére gyógyul meg. Minden egyes nőre, akinek segít, tíz nő jut, akinek ront az állapotán.

Az évi 4 milliárd dolláros mammográfia-ipar arra biztatja a nőket, hogy röntgen besugárzással óvják az egészségüket.

Căutaţi textul integral al cărţilor Găsiţi cartea perfectă ce serveşte scopurilor dvs. Căutare Căutarea de cărţi funcţionează similar căutării pe Web. Kemoterápiás méregtelenítés o căutare pe Google Căutare de cărţi sau pe Google. Când găsim o carte al cărei conţinut include o potrivire pentru termenii dvs. Răsfoiţi cărţi online În cazul în care cartea nu este protejată prin drepturi de autor sau avem permisiunea editorului, veţi putea să vedeţi o previzualizare a cărţii, iar în unele cazuri textul complet.

Ezzel szemben a dán Nordic Cochrane Center kutatói megdöbbenő eredményre jutottak Ennél sokkal veszélytelenebb az ultrahangos szűrés, de houstoni Texas Egészségtudományi Központ munkatársai már olyan tesztet is kidolgoztak, ami nyálból képes megállapítani a mellrák jelenlétét - jóval a kimutatható daganat előtt. Ez nem igaz. A Tamoxifen független kutatások szerinti hatékonysága mindössze 1.

Kemoterápia mellett érdemes fokozottan figyelni a máj egészségére

Mégis, mivel úgynevezett relatív számokat használnak, az eredmény végül is bármi lehet. Mivel a mellrák egy lassú növekedésű tumor, öt év alatt sokszor semmilyen tünete nem észlelhető. Így ha valaki nem is tud róla, hogy mellrákja van, annak 1.

férgek szoptatáshoz, hogyan kell kezelni gyógyszer a giardia és férgek ellen

Viszont a mammográfia, a kemoterápia és a szükségtelen gyógyszerek nélkül sokkal nagyobb a túlélési esélye. A gyógyszerek pedig igen drágák - elvégre kell a pénz a kutatásokra.

Mégis, a gyógyszerek promóciójára évente több tízmilliárd dollárt költenek csak az egyesült államokban.

kemoterápiás méregtelenítés csovajo fereg

Az Eli Lily gyógyszercég egyik volt orvoslátogatójának a Kongresszus előtt, eskü alatt tett tanúskodása szerint a gyógyszercégek volt modelleket, gyönyörű fiatal nőket alkalmaznak, kemoterápiás méregtelenítés vacsorázni és borozni vigyék az orvosokat, eltúlozzák a gyógyszerek hatékonyságát, és minimálisnak állítsák be a mellékhatásokat. Az igazság: a természetes gyógymódokat ismerő és használó orvosokat, gyógyítókat azóta üldözik világszerte, amióta az orvostudományt átvette a gyógyszeripar.

  • Jelmez parazita
  • A pusztítás helyett az együttélés lehet az onkológia új hívószava Az elmúlt hat évtizedben az orvoslás a megsemmisítés szándékával közelített a daganatokhoz.
  • Malac féreghajto ara

Számos orvos és intézmény nagy sikerrel kezeli a tumort méregtelenítés, immunrendszer-erősítés, megfelelő táplálkozás és gyógynövények segítségével. Van, akinél egy néhány hetes léböjt teljesen visszaszorítja a tumort. Mégis, ezt mind titokban kell tenni, különben megjárja mind az orvos, mind a beteg.

kemoterápiás méregtelenítés különbség a parazitoidok és a paraziták között

Ott van Dr. William Kelly esete, aki kidolgozott egy olyan nem kezelt terápiát, ami méregtelenítéssel és diétával kombinálva "megeszi" a hasnyálmirigy rákos sejtjeit.

Közel Mit tett az amerikai kormány, amikor ezt megtudta?

Termékajánló

Börtönbe zárta. Amerikában egyébként sokkal rosszabb a helyzet, mint nálunk, ott annak az egyszerű említése, hogy valaki meg tudja gyógyítani a rákot, kemoterápiás méregtelenítés bűnnek számít.

A jó hír: a rák teljesen megelőzhető, sőt, gyógyítható. És bár a gyógynövényeket is igyekeznek betiltani, és lassan mindent, amit nem lehet levédeni, azért maradt rengeteg megoldásunk.

Kemoterápia

Elsősorban a tájékozottság: ha az ember egy kicsit utánajár, megdöbbentő és megnyugtató dolgokra bukkan kemoterápiás méregtelenítés rákkal kapcsolatban.

A saját egészségünk a legjobb helyen a saját kezünkben van. A Kiskegyed ott van a Facebookon is! Klikkelj ide és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és szerkesztőséggel kapcsolatos friss infókért!

  • Kemoterápia alatt fogyasztható? - Mellrák, emlőbetegségek
  • A pusztítás helyett az együttélés lehet az onkológia új hívószava | MTA