Bejelentkezés

fp-icons2fp-icons2-fb

MENÜPONTOK

ad1

Küldetésünk

cp-kuldetes 

Miért a Credit & Partners Hitelközpont?

A bankok hitelezési hajlandósága mind a lakossági, mind a vállalati hitelpiacon 2008 második félévétől erőteljesen visszaesett.

A bankok az ár és nem-ár jellegű (például önrész, hitelfedezeti arány, megkövetelt hitelképességi szint) hitelezési feltételeiket is szigorították a lakossági hitelezésben. Napjainkban is tovább folytatódik a feltételek szigorítása, melynek oka az ügyfelek hitelképességének romlása, a kedvezőtlen gazdasági kilátások, valamint a források nehezebb elérhetősége és drágulása. A svájci frank alapú hitelek kínálatát a bankok - jórészt törvényi hatásra- telejesen leállították.

Több Pénzintézetnél is tapasztalható az érdemi portfolió romlás, ami növekvő kockázatokat jelent a finanszírozóknak.

A vállalati hitelpiacon is  erőteljesen csökkent a hitelezési kedv elsősorban a nagy- és közepes vállalatok finanszírozásában, valamint az üzleti célú ingatlanhitelezésben.

Ezzel szemben, a vállalati hitelek iránti kereslet erősödése tapasztalható. Míg a hosszú lejáratú hitelek iránti kereslet visszaesett (a beruházások visszaesése miatt), addig a rövidlejáratú hitelek iránti kereslet nőtt. A bankok az előző évekhez hasonlóan itt is szigorították hitelezési feltételeiket, mind az ár-, mind a nem-ár jellegű tényezőkben a kedvezőtlen gazdasági kilátások, az (elsősorban az építőiparban tapasztalható) iparág-specifikus problémák, a csökkenő kockázati tolerancia és a likviditási helyzet romlása miatt.

Több olyan kérdés merül fel hitelfelvétel előtt, amivel szembesülnek a leendő hitelfelvevők (néhány konkrétum):
 • alacsonyabb ár (kamat, jutalékok)= legkedvezőbb termék?
 • összetett, rejtve maradó kockázatok
 • hiányos, vagy félrevezető tájékoztatás
 • pénzügyi ismeretek hiánya
Manapság az ügyfelek óriási információs halmazból választhatják ki számukra a legmegfelelőbb konstrukciót. A magyar lakosság - átlagnál magasabb pénzügyi ismeretekkel rendelkezőinek - körében nemrég végzett felmérés szerint, minden második ember még így sem érzi magát túl magabiztosnak a pénzügyek területén. A nagy többség szerint, nehezen átláthatóak a banki hitelek, amelyeket tízből négyen egyedül képtelenek összehasonlítani.
A válaszolók zöme egyetért abban, hogy nem elég átláthatóak a hitelajánlatok (77%), illetve hogy az apró betűs részektől kell a leginkább tartani (62%). Tízből négy ember pedig gondolja úgy, hogy egyedül képtelenség összehasonlítani a banki ajánlatokat. Minden negyedik válaszoló (27%) kifejezetten csak a nagynevű, sok bankfiókkal rendelkező bankoknál mer hitelt felvenni.
A válaszolók meglehetősen bizonytalannak tűnnek abban, hogy mi a legfontosabb egy hitellel kapcsolatban

Több éve foglalkozunk hiteltanácsadással és hitelek közvetítésével, de azt határozottan állíthatom,hogy ügyfeleink egyre inkább "díjazzák" az objektivitást, a függetlenséget, szakértelmet, ügyfélközpontúságot, amit kapnak tőlünk. Sokan, különböző okból kifolyólag keresnek fel minket: van akit kényelmi okok vezérelnek, van akinek nincs ideje ezzel foglalkozni, van aki nem ért hozzá,akad olyan is aki megégette már a kezét, ezért körültekintőbben néz körbe a piacon és van aki tényleg a legjobbat keresi.

...akkor miért pont a Credit & Partners Hitelközpont? Mert, szolgáltatásunk magas színvonalából nem engedünk, nálunk Ön, az Ön igényei, elvárásai számítanak kizárólag!

   • Mert, objektivitásunk segítségével olyan díjmentes ügyintézésben részesül, ahol munkatársaink Önre szabják a megfelelő hitelkonstrukciót és feltárják annak összes előnyét/ hátrányát!
   • Mert, több éve működünk és kiterjedt kapcsolatrendszerünk segítségével Ön egyedi kondíciókat, termékeket érhet el!
   • Mert, munkatársaink szakmai tudása kiemelkedő, melyet folyamatos képzésekkel tartunk szinten és ez az Ön számára mindig az igazi megoldást jelenti majd!
   • Mert, a finanszírozási piac teljes vertikuma mögöttünk van, legyen szó lakossági, vagy vállalati hiteltermékről!
   • Mert tényleg a legjobbat fogja kapni!

 

Állunk rendelkezésére!


Credit & Partners Kft.

 

Bizonytalan...

ingatlana forgalmi értékében?
Kérje munkatársunk segítségét!

Kattinson ide!

Szavazás

Segítsen tovább tökéletesíteni weblapunk, cserébe ajándékkal jutalmazzuk!

Szavazok!

Hírlevél

E - Valutaváltó

Mit váltunk:
Mennyit:
Mire váltunk:
Eredmény:

Teszt

Teszt