Bejelentkezés

fp-icons2fp-icons2-fb

MENÜPONTOK

ad1

Biztosítási tanácsadás

cp-biztositasitan

Ha támogatni szeretné gyermekei egyetemi éveit, első otthonhoz jutását,
Ha nem akarja, hogy jövedelme 60%-kal csökkenjen nyugdíjba vonulása után,

Kijelenthetjük -és a felmérések is ezt igazolják-, hogy minden ember a biztonságra törekszik életében, ill. arra, hogy hozzátartozóit, gyermekeit, vagyontárgyait és önmagát megóvja.

Tehát, mi is a biztosítás: az emberek életében olyan váratlan és várható események, célok és igények kielégítéséhez szükséges eszköz, amelynek hiánya sok esetben az emberekre teljesíthetetlen anyagi terhet róna. Állíthatom Önnek, hogy a biztosításra előbb-utóbb mindenkinek szüksége lesz/van ! A biztosítási termékek gondos megválasztásával, azok kombinálásával, olyan termékpalettát állíthatunk össze Önnel közösen, amelyeknek segítségével, a felmerülő esetleges kockázatokat a lehető legkisebb megterhelés mellett oldhatja majd meg. Ha már rendelkezik biztosítási szerződésekkel, akkor az is fontos lehet, hogy pontosan ismerje szerződéseit, azok szolgáltatásait és azokat az eseményeket, amelyekre védelmet nyújtanak, továbbá azt is, hogy mire nem nyújtanak fedezetet, amivel rengeteg kellemetlenségtől óvhatja meg önmagát.

Ha igényli, javaslatokat teszünk arra is, hogy hogyan lehet a szerződéseket a megváltozott igényekhez, életkörülményekhez igazítani.

Legyen szó akár élet-, baleset-, egészség-, nyugdíj-, otthon-, gépkocsi-biztosításról, pontos tájékoztatást fog kapni a lehetőségekről, - akár a kiválasztott szerződés megkötéshez szükséges teljeskörű ügyintézéssel egybekötve.

Ajánlatot kérek !

Tovább a kategóriában: Pályázati tanácsadás »

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Bizonytalan...

ingatlana forgalmi értékében?
Kérje munkatársunk segítségét!

Kattinson ide!

Szavazás

Segítsen tovább tökéletesíteni weblapunk, cserébe ajándékkal jutalmazzuk!

Szavazok!

Hírlevél

E - Valutaváltó

Mit váltunk:
Mennyit:
Mire váltunk:
Eredmény:

Teszt

Teszt