Bejelentkezés

fp-icons2fp-icons2-fb

MENÜPONTOK

ad1

Forgóeszköz hitel

Nem egyszerű manapság egy kezdő vállalkozásnak a pénzpiacról forráshoz jutni, ha nem rendelkezik megfelelő mértékű saját erővel céljai megvalósításához. Szinte minden banki partnernél egy, de inkább két teljes lezárt, üzleti év szerepel az elvárások között egy hiteligénylés folyamán…

Ennek ellenére, vannak olyan programok, amelyek próbálják támogatni a kezdő vállalkozásokat, főként azokat, akik életképes, üzletileg profitábilis tervekkel rendelkeznek. Ilyen, az egyik államilag támogatott program, az Új Széchenyi Terv ( ÚSZT), ahol a hitelcélok között szerepel, a gazdasági tevékenység elindításához, tevékenységbővítéshez, vagy beruházáshoz kapcsolódó finanszírozások, ideértve az e feltételeknek megfelelő forgóeszköz-beszerzések finanszírozását.

Olyan, a gazdálkodó szervezetek vagyonmérlegének eszközoldalán nyilvántartott eszközök finanszírozása, amelyek egy termelési ciklus során jellemzően elhasználódnak, vagy értékük teljes egészében az előállított új termék részévé válik.

A forgóeszköz finanszírozás kizárólag tevékenységbővítéshez kapcsolódhat.

Tevékenységbővítésnek minősül: készletek bővítése, új munkaerő alkalmazása, a nyújtott szolgáltatások bővítése, technológiakorszerűsítés (új, illetve 3 évnél nem régebbi eszköz beszerzése), meglévő üzleti infrastruktúra bővítése, új partnerrel (szállító/vevő) való együttműködés, új termék kialakítása, új földrajzi területen végrehajtott piacbővítés, új gazdasági tevékenység beindítása, beruházás végrehajtása.

A mikrohitel kamata rendkívül kedvező, mivel forint alapon 4,5 % - 6,5 % között van, minősítéstől függően.

A mikrohitel max. 3 év futamidőre igényelhető és a mikrohitel tőkerészének törlesztésére két hónap türelmi idő kérhető.

Kiknek?

Devizabelföldinek minősülő, Magyarországon székhellyel, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező gazdasági társaság, szövetkezet, egyéni vállalkozó, amely a 800/2008/EK rendelet szerint mikro- és kisvállalkozásnak minősül.

Hitelösszeg

A hitel minimális összege 1 millió Ft, maximális összege 50 millió forint.

Önerő

Az elvárt önerő a Projektérték (a projekt teljes megvalósítási költségének) legalább 20%-a, melynek rendelkezésre állását a Hitel igénylésekor kell a Kedvezményezettnek igazolnia.

Futamidő

A hitel futamideje maximum 36 hónap.

A tőketörlesztés türelmi ideje

A kihelyezett hitel törlesztésének kezdő időpontja a szerződéskötés napjától számítva maximum 2 hónappal elhalasztható.

Biztosíték

A Fedezetértékelési Szabályzat alapján megállapított hitelbiztosítéki értéknek el kell érnie a hitel tőkeösszegének és a teljes futamidőre számított ügyleti kamatnak a  100%-át.

Az Új Széchenyi Forgóeszköz hitel felhasználásának határideje

A kedvezményezettnek a támogatott projekt megvalósítását a hitel folyósításától számított 60 napon belül köteles megkezdeni és a szerződéskötést követő 24 hónapon belül befejezni. A kedvezményezett a projekt megvalósulását a beruházás befejezésekor hitelt érdemlően, dokumentumokkal alátámasztottan köteles igazolni a Finanszírozó Társaság felé.

Mikrohitel Kalkulátor

Számítsa ki leendő törlesztő részletét most! Írja be a mikrohitel kalkulátor megfelelő mezőjébe az igényelt összeget, valamint a futamidőt és azonnal láthatja, a már kamattal megnövelt értéket.

Vállalkozása most indul? Forrásra van szüksége beruházásához?
Most itt a lehetőség, a kedvezményes kamatok mellett juthat hozzá!

Kattintson most az alábbi AJÁNLATKÉRÉS gombra és töltse ki a megjelenő adatlapot és vállalati tanácsadónk 24 órán belül megkeresi Önt!

Ajánlatot kérek

Tovább a kategóriában: « Beruházási hitel Széchenyi kártya »

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Bizonytalan...

ingatlana forgalmi értékében?
Kérje munkatársunk segítségét!

Kattinson ide!

Szavazás

Segítsen tovább tökéletesíteni weblapunk, cserébe ajándékkal jutalmazzuk!

Szavazok!

Hírlevél

E - Valutaváltó

Mit váltunk:
Mennyit:
Mire váltunk:
Eredmény:

Teszt

Teszt