Bejelentkezés

fp-icons2fp-icons2-fb

MENÜPONTOK

ad1

Ingatlanhitel

Nem egyszerű manapság egy kezdő vállalkozásnak a pénzpiacról forráshoz jutni, ha nem rendelkezik megfelelő mértékű saját erővel céljai megvalósításához. Szinte minden banki partnernél egy, de inkább két teljes lezárt, üzleti év szerepel az elvárások között egy hiteligénylés folyamán…

Ennek ellenére, vannak olyan programok, amelyek próbálják támogatni a kezdő vállalkozásokat, főként azokat, akik életképes, üzletileg profitábilis tervekkel rendelkeznek. Ilyen, az egyik államilag támogatott program, az Új Széchenyi Terv ( ÚSZT), ahol a hitelcélok között szerepel, az infrastrukturális és ingatlan beruházás és vásárlás, de csak akkor, ha az ingatlan hasznosítás során NEM lakás/lakhatás/szálláshely szolgáltatás célú fejlesztés valósul meg. Ezek közül is kiemelendő és a legnépszerűbb a pályázattal kombinált konstrukció, a mikrohitel. Akár a jelenlegi vagy jövőbeli telephely/iroda is megvásárolható 10 % önerővel. Természetesen az ingatlanvásárlás mellett megvalósítható még eszközbeszerzés, szoftverfejlesztés, ingatlan építés és korszerűsítés a mikrohiteles támogatásból.

A mikrohitel kamata rendkívül kedvező, mivel forint alapon 3,9 % - 6,5 %. A mikrohitel maximum 10 év futamidőre igényelhető és a mikrohitel tőkerészének törlesztésére két év türelmi idő kérhető.

A Projekt kötelező jelleggel a kedvezményes hitelből, a vissza nem térítendő támogatásból és a Vállalkozás minimum 10 %-os mértékű saját forrásából tevődik össze.

A Vállalkozásoknak a hitelkérelmet és a vissza nem térítendő támogatásra vonatkozó pályázatot egyidejűleg kell benyújtaniuk.

Hitelösszeg

A hitel minimális összege 1 millió Ft, maximális összege 20 millió forint, azzal hogy

  • a hitel kizárólag legalább 1 millió Ft és legfeljebb 10 millió Ft összegű vissza nem térítendő támogatás megítélésével együtt nyújtható,
  • a vissza nem térítendő támogatás, a hitel, illetve a Kedvezményezett által biztosított legalább 10%-os önerő együttesen képezi a Pályázati Projektértéket,
  • A hitel mértéke maximum a Pályázati Projektérték 60%-a, és max. 20 MFt lehet,
  • Program keretében megítélt vissza nem térítendő támogatás maximális mértéke a Pályázati Projektérték önerővel csökkentett értékének 50 %-a, illetve a hitel összegének 100 %-a lehet, maximum a Pályázati Projektérték 45 %-a, de legfeljebb 10 MFt.

Önerő

Az elvárt önerő a Pályázati Projektérték (a projekt teljes megvalósítási költségének) legalább 10%-a, melynek rendelkezésre állását a Hitel igénylésekor kell a Kedvezményezettnek igazolnia.

Futamidő

A hitel futamideje minimum 16 – maximum 120 hónap.

Rendelkezésre tartási idő

A rendelkezésre tartási idő minimum 3, maximum 12 hónap a szerződéskötés dátumához képest

A tőketörlesztés türelmi ideje

A kihelyezett hitel törlesztésének kezdő időpontja a szerződéskötés napjától számítva maximum 23 hónappal elhalasztható.

Mikrohitel Kalkulátor

Számítsa ki leendő törlesztő részletét most! Írja be a mikrohitel kalkulátor megfelelő mezőjébe az igényelt összeget, valamint a futamidőt és azonnal láthatja, a már kamattal megnövelt értéket.

Vállalkozása most indul? Forrásra van szüksége az elinduláshoz?
Most itt a lehetőség, a kedvezményes kamatok mellett még vissza nem térítendő támogatást is kap!


Kattintson most az alábbi AJÁNLATKÉRÉS gombra és töltse ki a megjelenő adatlapot és vállalati tanácsadónk 24 órán belül megkeresi Önt!

Ajánlatot kérek!

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Bizonytalan...

ingatlana forgalmi értékében?
Kérje munkatársunk segítségét!

Kattinson ide!

Szavazás

Segítsen tovább tökéletesíteni weblapunk, cserébe ajándékkal jutalmazzuk!

Szavazok!

Hírlevél

E - Valutaváltó

Mit váltunk:
Mennyit:
Mire váltunk:
Eredmény:

Teszt

Teszt