Bejelentkezés

fp-icons2fp-icons2-fb

MENÜPONTOK

ad1

Hitelbiztosítás

Érte már önhibáján kívül pénzügyi veszteség? Tapasztalt már késedelmes fizetést? Ha igen, ha nem, törekedjen a biztonságra!

Mi a hitelbiztosítás?

A hitelbiztosítás egy óriási jelentőségű eszköz a sikeres B2B kereskedelemben hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Biztosítja a pénzügyi veszteség kockázatát, amely akkor mutatkozik meg, amikor a vállalatok kereskedelmi hitelt adnak a vevőik számára, ugyanis az áru leszállítása vagy a szolgáltatásnyújtás korábban történik, mint ahogy az ellenérték kifizetése esedékes lesz. Ilyenkor mindig fennáll a nemfizetés veszélye vagy azért, mert a vevő nem tud fizetni, esetleg, nem hajlandó, vagy egy előre nem látható esemény következik be a vevő országában. ( pl. kormányzati beavatkozás, természeti katasztrófa. ) 

A kis- és közepes vállalkozások számára fontos, hogy a követeléskezelés illeszkedjen az üzletmenetbe, és valódi előnyt jelentsen a versenytársakkal szemben. Ha új szektorban vagy nemzetközi piacokon szeretne növekedni, akkor is segíthetünk: a fejlődéshez elengedhetetlen üzleti információkkal szolgálunk és biztosítjuk kereskedelmi kockázatait

A hitelbiztosítási, céginformációs vagy behajtási szolgáltatások egyszerűek, a könnyű használni őket, első osztályú infrastruktúrát biztosítanak és természetesen költséghatékonyak.

A hitelbiztosítás előnyei

A hitelbiztosítás legfontosabb értéke nemcsak az, hogy az ügyfelek biztosak és nyugodtak lehetnek, hogy a kereskedelmi tevékenységük védelem alatt áll, hanem értékes információkat is kapnak a vevőik „életképességéről”. Abban az esetben pedig, ha a vevő külföldi, akkor az országra jellemző kereskedelmi kockázatról is tájékoztatást kapnak.

Az ügyfelek igényeihez igazított hitelbiztosítási szerződésen túl meghatározásra kerül a fedezet mértéke, amelyet a biztosító vállalni tud az ügyfelek egy-egy vevője tekintetében.
A fedezet meghatározásakor hitelvizsgálók elemzik a vevő pénzügyi helyzetét, jövedelmezőségét, likviditását, méretét, azt, hogy milyen szektorban tevékenykedik, valamint a fizetési szokásait.

Partnerünk – világszerte, több mint 52 millió vállalatról rendelkezik naprakész információkkal – figyelembe veszi az ügyfél értékes tapasztalatát is, amely a korábbi kereskedelmi tevékenysége kapcsán keletkezett a vevővel.

Nem biztosítható az alábbiak

 • Készpénzes, előre fizetéses, vagy más biztosítékkal fedezett forgalom
 • Cégcsoporton belüli forgalom
 • Költségvetési szervekkel realizált forgalom
 • Magánszemélyekkel bonyolított forgalom
 • Építőipari vevőkkel bonyolított forgalom ( egyedi döntéssel működhet)
 • Egyéni vállalkozók

Preferált ágazatok

 • acélipar
 • gépgyártás
 • vegyipar
 • elektronika, IT
 • mezőgazdaság, élelmiszeripar
 • Kiskereskedők, áruházak

Ha egyértelmű, költséghatékony és rugalmas módszert keres arra, hogy az Ön által szállított áru vagy szolgáltatás kifizetésre kerüljön, kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot és Kollégánk 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek !

Tovább a kategóriában: « Faktoring Lombard hitel »

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Bizonytalan...

ingatlana forgalmi értékében?
Kérje munkatársunk segítségét!

Kattinson ide!

Szavazás

Segítsen tovább tökéletesíteni weblapunk, cserébe ajándékkal jutalmazzuk!

Szavazok!

Hírlevél

E - Valutaváltó

Mit váltunk:
Mennyit:
Mire váltunk:
Eredmény:

Teszt

Teszt