Bejelentkezés

fp-icons2fp-icons2-fb

MENÜPONTOK

ad1

Forgóeszköz hitel

Nem egyszerű manapság egy mikrovállalkozásnak a pénzpiacról forráshoz jutni, ha nem rendelkezik megfelelő mértékű saját erővel céljai megvalósításához.

Ennek ellenére, vannak olyan programok, amelyek próbálják támogatni a mikrovállalkozásokat, főként azokat, akik életképes, üzletileg profitábilis tervekkel rendelkeznek. Ilyen, az egyik államilag támogatott program, az Új Széchenyi Terv ( ÚSZT), ahol a hitelcélok között szerepel, a gazdasági tevékenység elindításához, tevékenységbővítéshez, vagy beruházáshoz kapcsolódó finanszírozások, ideértve az e feltételeknek megfelelő forgóeszköz-beszerzések finanszírozását.

Olyan, a gazdálkodó szervezetek vagyonmérlegének eszközoldalán nyilvántartott eszközök finanszírozása, amelyek egy termelési ciklus során jellemzően elhasználódnak, vagy értékük teljes egészében az előállított új termék részévé válik.

A forgóeszköz finanszírozás kizárólag tevékenységbővítéshez kapcsolódhat.

Tevékenységbővítésnek minősül: készletek bővítése, új munkaerő alkalmazása, a nyújtott szolgáltatások bővítése, technológiakorszerűsítés (új, illetve 3 évnél nem régebbi eszköz beszerzése), meglévő üzleti infrastruktúra bővítése, új partnerrel (szállító/vevő) való együttműködés, új termék kialakítása, új földrajzi területen végrehajtott piacbővítés, új gazdasági tevékenység beindítása, beruházás végrehajtása.

A mikrohitel kamata rendkívül kedvező, mivel forint alapon 4,5 % - 6,5% között van, minősítéstől függően.

A mikrohitel max. 3 év futamidőre igényelhető és a mikrohitel tőkerészének törlesztésére két hónap türelmi idő kérhető.

Kiknek?

Devizabelföldinek minősülő, Magyarországon székhellyel, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező gazdasági társaság, szövetkezet, egyéni vállalkozó, amely a 800/2008/EK rendelet szerint mikro- és kisvállalkozásnak minősül.

Hitelösszeg

A hitel minimális összege 1 millió Ft, maximális összege 50 millió forint.

Önerő

Az elvárt önerő a Projektérték (a projekt teljes megvalósítási költségének) legalább 20%-a, melynek rendelkezésre állását a Hitel igénylésekor kell a Kedvezményezettnek igazolnia.

Futamidő

A hitel futamideje maximum 36 hónap.

A tőketörlesztés türelmi ideje

A kihelyezett hitel törlesztésének kezdő időpontja a szerződéskötés napjától számítva maximum 2 hónappal elhalasztható.

Biztosíték

A Fedezetértékelési Szabályzat alapján megállapított hitelbiztosítéki értéknek el kell érnie a hitel tőkeösszegének és a teljes futamidőre számított ügyleti kamatnak a  100%-át.

Az Új Széchenyi Forgóeszköz hitel felhasználásának határideje

A kedvezményezettnek a támogatott projekt megvalósítását a hitel folyósításától számított 60 napon belül köteles megkezdeni és a szerződéskötést követő 24 hónapon belül befejezni. A kedvezményezett a projekt megvalósulását a beruházás befejezésekor hitelt érdemlően, dokumentumokkal alátámasztottan köteles igazolni a Finanszírozó Társaság felé.

Mikrohitel Kalkulátor

Számítsa ki leendő törlesztő részletét most! Írja be a mikrohitel kalkulátor megfelelő mezőjébe az igényelt összeget, valamint a futamidőt és azonnal láthatja, a már kamattal megnövelt értéket.

Vállalkozása most indul? Forrásra van szüksége beruházásához?
Most itt a lehetőség, a kedvezményes kamatok mellett juthat hozzá!

Kattintson most az alábbi AJÁNLATKÉRÉS gombra és töltse ki a megjelenő adatlapot és vállalati tanácsadónk 24 órán belül megkeresi Önt!

Ajánlatot kérek!

Tovább a kategóriában: « Beruházási hitel Folyószámlahitel »

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Bizonytalan...

ingatlana forgalmi értékében?
Kérje munkatársunk segítségét!

Kattinson ide!

Szavazás

Segítsen tovább tökéletesíteni weblapunk, cserébe ajándékkal jutalmazzuk!

Szavazok!

Hírlevél

E - Valutaváltó

Mit váltunk:
Mennyit:
Mire váltunk:
Eredmény:

Teszt

Teszt