Bejelentkezés

fp-icons2fp-icons2-fb

MENÜPONTOK

ad1

Ingatlanhitel

Nem egyszerű manapság egy mikrovállalkozásnak a pénzpiacról forráshoz jutni, ha nem rendelkezik megfelelő mértékű saját erővel céljai megvalósításához.

Ennek ellenére, vannak olyan programok, amelyek próbálják támogatni a mikrovállalkozásokat, főként azokat, akik életképes, üzletileg profitábilis tervekkel rendelkeznek. Ilyen, az egyik államilag támogatott program, az Új Széchenyi Terv ( ÚSZT), ahol a hitelcélok között szerepel, az infrastrukturális és ingatlan beruházás és vásárlás, de csak akkor, ha az ingatlan hasznosítás során NEM lakás/lakhatás/szálláshely szolgáltatás célú fejlesztés valósul meg.

Ezek közül is kiemelendő és a legnépszerűbb a pályázattal kombinált konstrukció, a mikrohitel.

Akár a jelenlegi vagy jövőbeli telephely/iroda is megvásárolható 10 % önerő mellett! Természetesen az ingatlanvásárlás mellett megvalósítható még többek között, ingatlan építés és korszerűsítés is a mikrohiteles támogatásból.

A mikrohitel kamata rendkívül kedvező, mivel forint alapon 3,9 % - 6,5 %.

A mikrohitel maximum 10 év futamidőre igényelhető és a mikrohitel tőkerészének törlesztésére maximum két év türelmi idő kérhető.

A Projekt kötelező jelleggel a kedvezményes hitelből, a vissza nem térítendő támogatásból és a Vállalkozás minimum 10 %-os mértékű saját forrásából tevődik össze.

A Vállalkozásoknak a hitelkérelmet és a vissza nem térítendő támogatásra vonatkozó pályázatot egyidejűleg kell benyújtaniuk.

Hitelösszeg

A hitel minimális összege 1 millió Ft, maximális összege 20 millió forint, azzal hogy

  • a hitel kizárólag legalább 1 millió Ft és legfeljebb 10 millió Ft összegű vissza nem térítendő támogatás megítélésével együtt nyújtható,
  • a vissza nem térítendő támogatás, a hitel, illetve a Kedvezményezett által biztosított legalább 10%-os önerő együttesen képezi a Pályázati Projektértéket,
  • A hitel mértéke maximum a Pályázati Projektérték 60%-a, és max. 20 MFt lehet,
  • Program keretében megítélt vissza nem térítendő támogatás maximális mértéke a Pályázati Projektérték önerővel csökkentett értékének 50 %-a, illetve a hitel összegének 100 %-a lehet, maximum a Pályázati Projektérték 45 %-a, de legfeljebb 10 MFt.

Önerő

Az elvárt önerő a Pályázati Projektérték (a projekt teljes megvalósítási költségének) legalább 10%-a, melynek rendelkezésre állását a Hitel igénylésekor kell a Kedvezményezettnek igazolnia.

Futamidő

A hitel futamideje minimum 16 – maximum 120 hónap.

Rendelkezésre tartási idő

A rendelkezésre tartási idő minimum 3, maximum 12 hónap a szerződéskötés dátumához képest

A tőketörlesztés türelmi ideje

A kihelyezett hitel törlesztésének kezdő időpontja a szerződéskötés napjától számítva maximum 23 hónappal elhalasztható.

Mikrohitel Kalkulátor

Számítsa ki leendő törlesztő részletét most! Írja be a mikrohitel kalkulátor megfelelő mezőjébe az igényelt összeget, valamint a futamidőt és azonnal láthatja, a már kamattal megnövelt értéket.

Vállalkozását fejleszteni szeretné? Forrásra van szüksége a továbblépéshez?
Most itt a lehetőség, a kedvezményes kamatok mellett még vissza nem térítendő támogatást is kap!

Kattintson most az alábbi AJÁNLATKÉRÉS gombra és töltse ki a megjelenő adatlapot és vállalati tanácsadónk 24 órán belül megkeresi Önt!

Ajánlatot kérek!

 

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Bizonytalan...

ingatlana forgalmi értékében?
Kérje munkatársunk segítségét!

Kattinson ide!

Szavazás

Segítsen tovább tökéletesíteni weblapunk, cserébe ajándékkal jutalmazzuk!

Szavazok!

Hírlevél

E - Valutaváltó

Mit váltunk:
Mennyit:
Mire váltunk:
Eredmény:

Teszt

Teszt