Walter féreg oltás

Walter féreg. TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK

Tartalom

  Walterféreg Az alábbi írásban a walterféreg otthoni tenyésztését szeretném bemutatni. A walterféreg ,5 mm hosszú trópusi féreg.

  Memphis said: Szia! Szerintem első körben próbálkozz meg a helyi állatkereskedésekben. Valószínűleg nem árulnak waltert, de ha van helyi tenyészetük, guppi vagy valami, akkor előfordulhat, hogy saját használatra van nekik. Ha ez nem jön össze, akkor megpróbálhatjuk a postázást.

  Click to expand Sajnos tudom, hogy nincs sehol, Győrben 6 akvabolt van, ebből 3 helyen nem árulnak élőeleséget csak fagyasztottat vagy szárítottat, a másik 3-ban tubifexet lehet kapni, sőt az egyikben még néha vörös szúnyoglárvát is walter féreg január elején vettem egy adaggal azóta nincs.

  Nyáron szoktam walter féreg fekete szúnyoglárvát a kertben öntözővíz gyűjtésére kirakott kádból, de ezen felül élőeleség gyakorlatilag nincs.

  Békásmegyes hév állomás és a Műegyetem közötti útvonalon fogok mozogni, Írj privátot! Galagonya válaszolt 3 4 éve 2 hónapja Sziasztok! Korábban nevelgettem én is mindkét féregből, de sajnos egy idő után bedöglöttek vagy kiszáradtak. Most viszont ahogy olvastam a hasznos tartási infókat újra kedvet kaptam hozzájuk!

  Ivadékoknak szoktam keltetni artemiát,de sajnos a ramirezi frissen kelt ivadékai nem fogadták el, igaz azóta a walter féreg felhagytam egyelőre amíg nem találok megoldást Walter féreg itt jön elő a kérdés, hogy frissen kelt ramikat mivel lehetne etetni? A walter féreg jelen pillanatban nem sürgős, de most azon vagyok, hogy leikráztassam a harcsáimat az egyik nagyon be van ikrásodva Bár mindenből szereznék be muslinca, banánféreg, mikro de csak szép lassan, először csak egyiket szeretném kitapasztalni a tartását illetőleg.

  Tehát ft egy féle féreg ára és választható a fajta a három közül. A banán féreg a leg apróbb, igazi különbség a beltartalmi értékükben van.