9 félelmetes élősködő, ami akár benned is ott lehet

Galandfereg rekord. Női Egészség Éve 2020

A tíz legelképesztőbb Guinness-rekord Gál László Ki cipeli a legmesszebb a galandfereg rekord az asszonyt?

Bélféreg tünetei

Mi a legnehezebb tárgy, amit egy kardnyelő "lenyelt"? A es Guinness Rekordok Könyvén borzongtunk. Szeptember közepén jelent meg a es Guinness Rekordok Könyve, ebből választottunk ki tíz furcsaságot, amin nekünk is fennakadt a szemünk.

A Nagy-Britanniában élő kínai férfi éveken át szenvedett bénító neurológiai panaszoktól. Fájt a feje, memóriazavarai voltak, és még rohamokat is kapott.

A Guinness Rekordok Könyvét óta adják ki, minden évben a legújabb rekordokkal frissítve. A könyv az emberi teljesítőképesség és a természet nemzetközileg elismert és hitelesített szélsőségeit jegyzi.

Transindex - A tíz legelképesztőbb Guinness-rekord

A legnézettebb televíziós műsor Bár a Guinness Rekordok Könyvében Lady Gaga is szerepel, mint a legtöbb Twitter-követővel rendelkező celeb, illetve Adele is, aki női szólóénekesként a leghosszabb ideig 11 hétig vezette a brit slágerlistákat, de szerintünk mégis a Gregorie House-t alakító Hugh Laurie a legismertebb sztár. House című sorozat ugyanis jelenleg a legnézettebb televíziós műsor a világon: 66 országban vetítik és 81,8 millióan követik figyelemmel.

A leghosszabb nyelvű galandfereg rekord A testrészek közül a könyv szerkesztőit a nyelv ihlette meg leginkább — nem is sejtjük, hogy miért.

galandfereg rekord gyakori endoparaziták egzotikus állatokban

A leghosszabb nyelvű nő mellett a leghosszabb és a legszélesebb nyelvű férfi kilétét és adatait is közölték. A Kaliforniában élő Chanel Tappernek galandfereg rekord ajkaitól a csúcsáig mérve 9,7 cm hosszú a nyelve. A leghosszabb nyelvű férfi a Nagy-Britanniában élő Stephen Taylor galandfereg rekord milliméterrel előzi meg őt, neki 9,8 cm hosszú nyelve van. Az ausztrál Jay Sloot pedig a világ a legszélesebb nyelvének az elégedett tulajdonosa: 7,9 cm-es. A legnagyobb kertitörpe-gyűjtő Bár a könyvben közlik a legnagyobb közlekedési bója, gumikacsa, illetve farsangimaszk-gyűjtemény tulajdonosának a kilétét és az adatait, mi mégis a legnagyobb kertitörpe-gyűjtő személyére figyeltünk fel.

Egyszerűen irigylésre méltó, hogy Ann Atkin képes elviselni kerti törpe társaságát a Devonban Nagy-Britannia található, 1,6 hektáros kertjében.

Kapcsolódó

Vajon mindegyiknek tudja a nevét is? A férfi sorozatban 37 éven keresztül napi rendszerességgel evett Big Mac hamburgereket.

Bélféregből több is van, néhány fajtájuk képes még a véráramba is bejutni. Hogyan jutnak a szervezetünkbe, és melyek a bélférgesség tünetei?

Arról nem ír a Guinness Rekordok Könyve, hogy a férfi mennyit költ különböző orvosi kezelésekre, illetve milyen magas a koleszterinszintje. Elképzelhető, hogy ezekben a kategóriákban is rekorder lenne.

Galandférgek – Wikipédia

A leghosszabb uborka A Rekordok Könyvéből természetesen nem maradhatnak ki az óriásira nőt gyümölcsök és zöldségek sem. Galandfereg rekord es évre szóló kiadványban egy óriásira nőt uborka borzolja a kedélyeket: a ,38 cm hosszú zöldséget ben, az Egyesült Királyságban Clare Pearce termesztette.

A növény az örmény uborka Cucumis melo flexousus fajtához tartozik. A leghangosabban doromboló macska 67,7 dB hangosan dorombol Smokey, a Lucinda Ruth Adams tulajdonában lévő cica.

Index - Tudomány - Az év leggusztustalanabb háziállata: 6 méteres féreg nőtt a beleiben

Ez a hangerősség a decibel skálán nagyjából egy forgalmas útszakasz zajszintjének felel meg, galandfereg rekord méter távolságból. Az Egyesült Diphyllobothriasis jellegzetes klinikai megnyilvánulások található Spring Hillben élő macska dorombolását egy méter távolságból mérték.

REKORD ZDOBYTYCH GORĄCYCH STREF!😱 NEW RECORD!😍

Az műveletnél az állatorvos és a Northampton Cats Protection képviselője mellett egy hangmérnök is részt vett, így az adatok felől nem lehet kétségünk. Az asztalon ülő feleségét fogaival a legmesszebbre cipelő A Luxemburgban élő Georges Christen a fogai közé szorított 12 kg-os asztallal és a rajta ülő 50 kg-os feleségével 11,8 m hosszan futott. Számunkra ez a legértelmetlenebb rekord, ugyanis amellett, hogy tényleg semmi lényege nincs a galandfereg rekord, valószínűleg utána a fogorvosra is tetemes összegeket kell költeni.

A legnehezebb tárgy, amit egy kardnyelő "lenyelt" A kardnyelés már önmagában is életveszélyes. A kardot egy működő galandfereg rekord helyettesíteni pedig szinte öngyilkosság.

5 nap után ismét regisztráltak egy koronavírusos beteget Vuhanban

A Nagy-Britanniában élő Thomas Blackthorne mégis erre vállalkozott. Egy 38 kilogramm súlyú és 24 mm vastag fúróval rendelkező, működő légkalapácsot 3 másodpercig tartott "lenyelve". A leggyorsabb egy mérföldes zsákbanfutás Usain Bolt a két legfontosabb szárazföldi gyorsasági világcsúcs birtokosa: 9,58 másodperc galandfereg rekord futja le a métert, illetve 19,19 másodperc alatt a at.

galandfereg rekord bika szalagféreg vízben

Az viszont szinte kétségtelen - bár külön Galandfereg rekord nem jegyzi - hogy a New York államban élő Ashrita Furman tartja a legtöbb furcsa gyorsasági csúcsot a Rekordok Könyvében: szám szerint nyolcat.

A zsákbanfutás 16 perc és 41 másodperces rekordja mellett ő tartja a hullahopp-karikával futás 10 kilométeres, az ugráló bottal "futás" és közben zsonglőrködés egy mérföldes, egy személy két különböző galandfereg rekord való háton cipelésének az egy mérföldes, a rugós galandfereg rekord futás egy mérföldes, a baseballütő ujjon egyensúlyozásának szintén egy mérföldes, illetve a gumilabdán pattogás méteres rekordját.

Félmilliárd év viszontagságait is túlélte e legnépszerűtlenebb állatcsoport

A nyolc gyorsasági rekord mellett még azt is elmondhatja magáról, hogy métert sétált az állán egy biliárd-dákóval egyensúlyozva, 5 óra 7 percet és 6 másodpercet állt folyamatosan egy gumilabdán és szer ugrott a magasba egy perc alatt. A legtöbb tej fejése két perc alatt A német Gunther Galandfereg rekord 2 liter tejet tud két perc alatt fejni, és ezzel ő a leggyorsabb a Guinness Rekordok Könyve szerint.

parazita fajták

Mi azért kíváncsiak lennénk a hazai gazdák teljesítményére is? Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!