Nőgyógyászat

Paraziták herzogenburg

Tartalom

  Bolhák, poloskák és férgek Bécsben nagyfelbontású képekkel Az érdeklődők fotók, életnagyságú modellek és valódi paraziták paraziták herzogenburg ismerhetik meg az élősködők bizarr világát.

  paraziták herzogenburg

  Hirdetés A paraziták lenyűgöző világába enged betekintést a bécsi Természettudományi Múzeum időszaki kiállítása. Katt a képre a nagyításhoz!

  protozoai paraziták és ezek kezelése pasziánsz párbaj

  Az elsősorban juhokban élő lándzsás métely például két köztes gazdát is alkalmaz, hogy új gazdaszervezetbe juthasson. Utóbbiaknak még a magatartását is megváltoztatják: a fertőzött hangyák ugyanis felmásznak egy fűszál végébe, és paraziták herzogenburg is maradnak egészen addig, amíg egy arra járó birka a fűvel együtt meg nem eszi őket.

  parazita kezelési terv milyen gyógyszerek segítik a férgeket a férgektől

  A berlini Természettudományi Múzeum Bécsben vendégeskedő vándorkiállítása együtt mutatja meg a parazitát és a gazdaszervezetet, és rávilágít arra is, mennyire a gazdaszervettől függ az élősködők táplálkozása és szaporodása. A kiállítás kitér a parazitáknak a modern gyógyászatban játszott paraziták herzogenburg is: egyes kenőcsök hatóanyaga például tőlük származik, és bíztató kísérletek folynak a parazitáknak az autoimmun betegségek és allergiás tünetek enyhítésében való alkalmazására is.

  paraziták herzogenburg